Oplossingen


Trilex biedt oplossingen voor de meest voorkomende HR vraagstukken

In een selectiesituatie wilt u de juiste keuze maken én u wilt dat deze beslissing goed onderbouwd is. Bij een reorganisatie is het van groot belang dat de juiste personen op de juiste plaats belanden. En bij een outplacement situatie wilt u dat uw (ex) werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan in een geschikte functie.

Trilex biedt een duurzame oplossing voor vrijwel elk HR vraagstuk.

Werving en Selectie

HR professionals, management en bestuurders hebben dezelfde doelstelling als het gaat om personeelsselectie. Als je als bedrijf wil groeien, moet je kunnen bouwen op de arbeidskrachten die het verschil kunnen maken.

Maar wie is nu geschikt? Om dit te bepalen, maakt u gebruik van uw expertise als HR professional. Trilex helpt u daarbij […]


 

Reorganisatie

Een reorganisatie is een ingrijpend proces met vergaande gevolgen. Indien een reorganisatie juist uitgevoerd wordt kan er een aanzienlijke efficiëntieslag en kostenbesparing gerealiseerd worden.

Trilex helpt u uw reorganisatie efficiënt en effectief af te ronden […]


Outplacement Ondersteuning

Het menselijk kapitaal in uw organisatie is een dyamische factor waarin soms veranderingen nodig zijn, omdat bijvoorbeeld de markt of economie andere eisen stelt aan de organisatie.

Bij dergelijke vraagstukken treedt Trilex op als een betrouwbare partner door […]


 

Training en Coaching

Als trainer en/of coach heeft u er baat bij dat de deelnemers inzicht hebben in hun kennis en vaardigheden voor aanvang van het programma, en achteraf.

Bij Trilex kunnen deelnemers eenvoudig online een vragenlijst invullen voor aanvang en/of na afloop van een training. Zij ontvangen de resultaten direct zelf en krijgen […]