Outplacement Ondersteuning


Outplacement Ondersteuning

Het menselijk kapitaal in uw organisatie is een dyamische factor waarin soms veranderingen nodig zijn, omdat bijvoorbeeld de markt of economie andere eisen stelt aan de organisatie. Personeel moet in de eerste plaats een bijdrage leveren aan de productiviteit van de organisatie en het behalen van organisatiedoelstellingen. Als dit niet langer het geval is, kan gedacht worden aan mobiliteit. Denk daarbij aan:

  • Outplacement
  • Loopbaancoaching
  • Overplaatsing
  • Doorgroei naar een hogere fuctie

Betrouwbare partner

Bij dergelijke vraagstukken treedt Trilex op als een betrouwbare partner door de inzet van online assessment te combineren met de begeleiding van een Psycholoog NIP. Onze outplacementdiensten zijn geschikt voor individuele kandidaten op alle niveaus en achtergronden – van leidinggevenden tot operationele medewerkers.
Trilex biedt een verscheidenheid aan testen en programma’s om aan de outplacement behoeften van individuele kandidaten te voldoen. Altijd op een betrouwbare, no-nonsense manier en gericht op het leveren van effectieve resultaten.

Grootschalige outplacement

Trilex biedt daarnaast een zeer effectieve online oplossing voor grootschalige outplacement programma’s (20 tot meer dan 100 werknemers). Op aanvraag kan een online traject specifiek worden toegesneden op de cultuur en de voorkeuren van een bepaalde groep kandidaten.