Nieuws

20
jul

Trilex Online Assessment voor reorganisatie en personeelsselectie

Als HR professional heeft u een centrale rol als het gaat om de mens binnen een organisatie. Van een moderne HR adviseur wordt verwacht dat hij als een business partner optreedt richting management en bestuur. Tegelijkertijd blijft u een vraagbaak voor het personeel in de organisatie en bent u verantwoordelijk voor het uitdragen van beleid en beslissingen namens het bestuur. Afhankelijk van het type organisatie krijgt u soms te maken met complexe projecten of vraagstukken zoals een reorganisatie of herstructurering, waarbij u soms de expertise van derden inschakelt.

Of het nu gaat om reorganiseren, werven en selecteren, doorgroei of herplaatsing van personeel; de beslissingen die u neemt moeten goed onderbouwd zijn. Daarnaast moet u vaak anderen overtuigen van de noodzaak van bepaalde besluiten. Het is daarbij belangrijk om objectief te zijn. In de praktijk is gebleken dat de rapportages van Trilex daarbij kunnen helpen:

  • De heldere, leesbare rapportages van het online assessment geven u informatie over vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en stijl van kandidaten en zorgen op die manier voor een kant-en-klare onderbouwing van elke beslissing over personeel die u moet kunnen verantwoorden.
  • Door de gestandaardiseerde methoden kunnen de capaciteiten van mensen eenvoudig met elkaar vergeleken worden.
  • Zo helpt Trilex het besluitvormingsproces te ondersteunen en inzichtelijker te maken.

Trilex werkt nauw samen met HR adviesbureau NCP Groep. Daardoor weten onze adviseurs als geen ander waar u als HR adviseur zoal mee te maken heeft. De testen van Trilex worden ingezet voor diverse doeleinden zoals reorganisatie en herplaatsing, interne doorgroei en personeelsselectie. De gebruikte instrumenten zijn gevalideerd voor gebruik in diverse HR vraagstukken. Indien gewenst kan een maatwerkoplossing geleverd worden, zoals het aanpassen van onze instrumenten aan bepaalde behoeftes of aan de huisstijl van de organisatie.

Neem eens contact op of download een gratis voorbeeldrapportage TriScan via de website. Wij komen graag bij u langs voor een maatwerk advies of een productdemonstratie.

Contact opnemen met Trilex


Reacties plaatsen niet toegestaan