Nieuws

28
mrt

Trilex wil het anders doen!

M.b.t. persoonlijkheidtesten / assessment testen is er veel ‘rommel’ op de markt. Diverse soorten testen worden als assessment-testen aangeboden en ingezet terwijl veel van deze testen een hoog horoscoopgehalte bevatten.

Veel van deze testen zijn weinig valide en al helemaal niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien bieden de resultaten en rapportages vaak vele vaagheden, terwijl er bij de gebruikers behoefte is aan een concreet beeld van de geteste kandida(a)t(en)

Mijn ervaring is dat bijvoorbeeld HR Managers, HR adviseurs, coaches, trainers en recruiters behoefte hebben aan toegankelijke en betaalbare intelligentietesten, persoonlijkheidstesten en gedragtesten, maar dan wel wetenschappelijk onderbouwd.

Trilex wil het anders doen
Met Trilex willen we assessmenttesten aanbieden die valide zijn, wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig toepasbaar en vooral ook betaalbaar!

De initiatiefnemers van Trilex zijn aan de slag gegaan en hebben inmiddels een aantal prachtige producten ontwikkeld die én valide zijn én wetenschappelijk onderbouwd én makkelijk toepasbaar en vooral ook… betaalbaar!

Uiteraard zullen er nog vele producten volgen die aan het hierboven omschreven ‘Trilex idee’ zullen voldoen.


Reacties plaatsen niet toegestaan